Europarlamentare 2019. Daniel Zamfir: Votez cu gândul că nu vor mai exista europarlamentari români care să voteze împotriva României

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Liderul ALDE Braşov, Daniel Zamfir, preşedinte al Comisiei economice a Senatului, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că "a luat un singur buletin de vot" şi a ales acel partid care va trimite în Parlamentul European "oameni care vor reprezenta România cu demnitate".

"Am votat lista partidului care va trimite în Parlamentul European pe aceia care să reprezinte cu demnitate România. Votez cu gândul că nu vor mai exista în PE europarlamentari români care să voteze împotriva României. România trebuie să fie reprezentată de oameni care să apere interesele ei, cu demnitate, de parlamentari care să ţină cu România", a afirmat Zamfir.

Senatorul ALDE şi-a exercitat dreptul de vot la Colegiul Naţional "Apryl Lajos" din Braşov, situat în centrul istoric, unde în cursul dimineţii s-au format cozi în faţa secţiilor de votare.

Zamfir a remarcat prezenţa numeroasă a celor care au votat pe listele suplimentare. "Am fost nevoit să stau la rând, sunt foarte mulţi turişti. Este bine că oamenii îşi exprimă dreptul la vot", a conchis liderul ALDE Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel