EXCLUSIV  Eroare din CV, spusă de un CEO. De ce nu ești chemat la interviu când scrii ASTA

Cătălin Câmpeanu, deputy general director al ISF, a explicat la Conferinţa Internaţională Anuală a Institutului de Studii Financiare care sunt greşelile care pot apărea în CV-ul unui tânăr absolvent. 

"CV-ul devine uşor, uşor, ca să vorbesc pe limbajul tinerilor, lame, jenant. Am întrebat ce se caută la tineri, studenţi, proaspăt absolvenţi. Ce CV poate aduce un student? Pentru că nu poate fi axat pe experienţă. Şi am primit un răspuns care mi-a plăcut foarte mult. Mi s-a spus că se caută la un student orice nu poate fi învăţat de CEO în 6 luni. Deci studentul trebuie să vină cu ceva ce nu poate fi învăţat în 6 luni.

S-a vorbit despre perseverenţă ca atu al tinerilor. Nu poate să te înveţe nimeni asta în şase luni. E nevoie de altceva, evident, de altfel de abilităţi. E foarte greu să treci lucruri din astea generale în CV, deşi astfel de bălării apar de pe vremea mea. E vorba de acele chestiuni legate de 'lucrul în echipă', 'capacitatea de lucru sub presiune' şi tot felul de lucruri, vorbe goale. Pentru că atunci când eşti faţă în faţă cu un CEO, toate lucrurile astea dispar din CV. Ori le ai, ori nu!", a declarat Cătălin Câmpeanu, directorul general adjunct al ISF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel