EXCLUSIV  Enăchioaia, primar Potcoava, beneficii din partea statului: Cadastrare gratis și noi locuri de muncă

Bianca Ştefan / 16 iul 2018 / 20:48 Salveaza PDF Comentarii
Imagine simbol
Descriere foto: Imagine simbol

Nicușor Enăchioaia, primarul comunei Potcoava, a declarat la interviurile DCNews că și-ar dori să înființeze o clasă petrolieră la liceul teoretic. Totodată, Enăchioaia a mărturisit că statul le oferă multiple beneficii locuitorilor comunei.

Nicușor Enăchioaia, primarul localității Potcoava, județul Olt, a mărturisit la interviurile DCNews că își dorește să înființeze o clasă cu profil petrolier la liceul teoretic din comună. De asemenea, locuitorii comunei Potcoava vor beneficia de locuri noi de muncă. 

''Liceul a fost petrolier, însă pe la începutul anilor 2000, însă acum a devenit teoretic. Ne-am dori să facem o clasă unde să formăm specialiști de petrol. Ca să funcționeze acum o clasă, trebuie să ai contract cu o instituție de profil, unde copiii să facă practică. 

Avem un beneficiu acum că ne oferă statul cărți funciare gratis și sunt în jur de 540 de hectare de extravilan. Se face cadastrare gratis. Sunt 50 de hectare de intravilan și 10 de pădure, ne ajută pe noi. Încă nu știm care este firma cu care vom lucra, însă ne-au anunțat că au nevoie de 50-100 de oameni pe un timp de un an de zile. Sunt lucruri bune, avem noi locuri de muncă, niște beneficii pentru noi, la nivel local. '', a mărturisit primarul Nicuşor Enăchioaia pentru DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICITe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26