Emil Boc, cu berea. Noua minune pentru imagine

Emil Boc a fost invitat să dea cep unui butoi cu bere, pentru a inaugura zilele festivalul culturii germane Herbst Fest. 

După ce a destupat butoiul, din mai multe încercări, fapt ce a prilejuit o serie de glume legate de celebra sintagmă lucru nemţesc, primarul a ciocnit prima halbă de bere cu ambasadorul Germaniei în ţara noastră, Werner Hans Lauk.

Emil Boc a mai dat cep și în 2013 unui butoi cu bere, la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, îmbrăcat într-un şorţ alb din pânză. Acesta a reuşit abia după mai multe încercări.

Emil Boc a vorbit despre importanţa investiţiilor germane în Transilvania şi Cluj şi despre oportunităţile pe care acestea le oferă comunităţii din regiune.

Astăzi sărbătorim comunitatea germană prin ceea ce a făcut şi face pentru România, pentru Transilvania şi pentru Cluj. (...) Investitorii germani fac parte din acea categorie a investitorilor care vin şi rămân şi dezvoltă investiţii serioase, de lungă durată, a spus Boc.

[citeste si]

Herbst Fest sau Festivalul de Toamnă al Economiei Germane a început vineri la Cluj cu o ofertă gastronomică şi culturală specific nemţească. A cincea ediţie a Herbst Fest va da posibilitatea vizitatorilor să afle mai multe despre gastronomia şi cultura germană, dar şi despre produsele tradiţionale ale diverselor comunităţi din Transilvania. De asemenea, firmele germane prezente în regiune vor avea standuri în care îşi vor prezenta ofertele de muncă, mai ales pentru tineri, în condiţiile în care în Cluj învaţă aproximativ 100.000 de studenţi, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel