Elsa Albu, ultima victimă din Colectiv. Iubitul ei, distrus de durere

Elsa Albu, o tânără de 37 de ani, care fusese rănită grav în incendiul din Colectiv, a pierdut, joi, lupta cu viața. Tânăra era stabilită de 11 ani în Anglia, dar în acea seară fatidică își sărbătorea ziua de naștere la clubul Colectiv. Distrus de durere, iubitul Elsei a transmis, pe o rețea de socializare, un mesaj în care își ia adio de la cea care urma să îi devină soție.

"Ea e Elsa Albu. Ea era lumea mea. Acea lume nu mai este. A fost cel mai puternic, curajos și fidel suflet. Urma să ne căsătorim anul viitor și voiam să facem un copil. Dacă era băiat l-am fi numit Gabriel, dacă era fată, Ava. Fiecare minut petrecut cu Elsa a fost perfecțiune pură. Am iubit-o din clipa în care i-am văzut ochii și până când i-a închis. Vă mulțumesc pentru toate mesajele și pentru susținere. Sunt sigur că a știut că ați iubit-o. Elsa, îmi va lipsi zâmbetul tău, sărutul tău, atingerea ta. Îmi va lipsi fiecare bucățică din tine, iar viața mea nu va mai fi la fel. (...) sper că tu și mama ta sunteți fericite și sper ca într-o zi să te revăd. Te iubesc şi te voi iubi mereu, Elsa Albu", a fost primul mesaj scris de Dwain Mensah, după ce iubita lui a murit, scrie libertatea.ro.

Dwain și-a amintit și de prietena lor, care a murit tot în incendiul de la Colectiv: "Mimi Voicu, te rog să ai grijă de Elsa Albu. Păstrați-mi un loc lângă voi amândouă. Elsa, iubirea mea, păstrează-mi un loc cald lângă tine. Să ne uităm împreună la filmul nostru preferat", a scris ulterior iubitul Elsei.

[citeste si]

Elsa Albu este a 57-a victimă care a pierit în urma cumplitei tragedii din clubul Colectiv. Tânăra venise în țară pentru a-și serba ziua de naștere, alături de fratele ei și de mai mulți prieteni. Potrivit logodnicului ei, toți prietenii ei au murit în incendiu, iar cel care urma să-i devină cumnat a suferit arsuri grave.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internaţi 11 răniţi în Colectiv, care se află în stare critică şi gravă, alţi 33 fiind în stare stabilă. De asemenea, 30 de victime sunt internate în unităţi medicale din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel