Elon Musk, GLUMĂ de 1 aprilie

smiley-face-medium
smiley-face-medium

Elon Musk, CEO-ul Tesla şi al companiei aerospaţiale SpaceX, a făcut o glumă de 1 aprilie, pe Twitter, în contextul în care compania sa de automobile electrice traversează o perioadă dificilă, informează AFP. 

Antreprenorul canadiano-american de origine sud-africană a publicat o fotografie a sa în care pretindea că era beat şi adormit, având mesajul "bankwupt" ("ruinat") scris pe piept. "În ciuda eforturilor intense de a găsi bani, inclusiv a unei tentative disperate de vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla este complet în faliment, fiind falimentară până într-un punct pe care nici nu puteţi să vi-l imaginaţi", a glumit Elon Musk în mesajul care însoţeşte imaginea. 

Această glumă de 1 aprilie se doreşte a fi un răspuns la informaţiile recent apărute în presă referitoare la o serie de riscuri financiare viitoare pentru Tesla, un celebru constructor de automobile electrice, ce are datorii mari şi care nu a reuşit încă să obţină profit după lansarea sa în 2003. Cel mai recent model al său, Model 3, ce trebuie să îi permită să vizeze o producţie în serie, se confruntă cu întârzieri în etapa de producţie. Acţiunile companiei au pierdut 25% din valoarea lor pe Wall Street de la sfârşitul lunii februarie. 

Tesla, anchetată 

Tesla face în prezent obiectul unei anchete a NTSB, organismul cu rol de reglementare în transporturile din Statele Unite, în urma unui accident mortal în care a fost implicată una dintre maşinile companiei în California, pe 23 martie. 

Constructorul a anunţat sâmbătă că primele elemente ale anchetei au evidenţiat faptul că sistemul de pilotare automată "Autopilot" care echipează maşinile Tesla era activat în momentul producerii accidentului, însă şoferul nu a răspuns la avertismentele vizuale şi sonore, care îi cereau să îşi repună mâinile pe volan înainte de accident, în urma căruia automobilul s-a izbit de un zid care separa două sensuri de circulaţie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel