Ellie White a renunțat să mai cumpere apă plată. Motivul e incredibil

Ellie White este nu doar o apărătoare înfocată a drepturilor animalelor ci și o ecologistă convinsă. A luat parte la numeroase acțiuni de plantare de copaci, s-a înscris ca și voluntar în activități de strângere a gunoaielor din locurile publice, iar de curând a renunțat să mai folosească plasticul în casa ei.

Artista a observat cât de mult plastic consumă prin sticlele și bidoanele cu apă pe care le cumpără zi de zi, așa că și-a instalat un sistem performant de purificare al apei, conectat la robinetul din bucătărie. A reușit astfel să reducă consumul de plastic cu 100 de kilograme în doar 6 luni și oferă familiei sale apă purificată zi de zi.

Sticla de plastic are în componență o serie de substanțe chimice


„Suntem o familie numeroasă, așa că este normal să bem multă apă. La fiecare final de săptămână constatam că erau zeci de bidoane și sticle de plastic goale în casa noastră, care erau aruncate la gunoi. Plasticul se descompune foarte greu sau niciodată, iar sticla de plastic are în componență o serie de substanțe chimice de care nu avem nevoie în viața și în corpul nostru. Am hotărât să cumpărăm acasă un sistem performant de purificare al apei, l-am conectat la robinet. Am amortizat costurile în doar câteva luni și am redus consumul de plastic cu 100 de kilograme în doar jumătate de an. În plus, nu mai avem grija că trebuie să cumpărăm apă și nu ne mai încărcăm cu baxuri de fiecare dată când mergem la cumpărături”, spune Ellie White.

Ellie White a înlocuit pungile de plastic cu pungile de hârtie

Mai mult, artista încearcă să-și învețe copiii să fie cât mai responsabili față de mediul inconjurător, iar plasticul a fost una din primele lecții în această direcție. „I-am învățat pe cei mici că plasticul nu-și are locul în casa noastră. Am renunțat la paiele de plastic și le-am înlocuit cu paie de hârtie, avem plasă de cumpărături din bumbac pe care o folosim de fiecare dată când mergem la supermarket și am înlocuit pungile de plastic cu pungile de hârtie. Al doilea pas va fi în această primăvară, când vom organiza o acțiune de plantare de copaci în curtea casei noastre. Am selectat deja mai multe specii și le voi explica copiilor amănunte interesante despre fiecare în parte”, adaugă Ellie White.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel