Elisabeta Lipă crede că FCSB ar trebui să joace în Ghencea

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Elisabeta Lipă e de părere că FCSB ar trebui să poată juca în Ghencea.

”Nu pot să mă pronunț acum. Sunt la început, aici am venit la conferință ca să vorbim despre Turul României, această competiție foarte frumoasă.

Cert este că toate bazele noi care s-au construit trebuie să fie deschise, să fie libere către toți cei care doresc să organizeze meciuri, competiții. Altfel, doar din bugetul statului este greu să întreții un asemenea mastodont.

Eu pot să mă implic în limita atribuțiilor mele. Vă spun ca om de sport, mi se pare normal ca atunci când ai o bază nouă construită, că e stadion, că e sală, nu e bun propriu, ci e construit de statul român și acolo trebuie să se pregătească, contra cost, toți cei care desfășoară o activitate sportivă”, a declarat Elisabeta Lipă, conform Digisport. 

Şi Marcel Ciolacu a anunţat că şi-ar dori ca FCSB să joace pe stadionul Ghencea. 

"Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, în exclusivitate pentru ProSport.

Comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, le-ar fi transmis suporterilor CSA Steaua că nu se mai poate opune intrării FCSB pe Ghencea. 

"Nu îmi convine, dar nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea. Se pare că va trebui să renunțăm”, le-a transmis Ștefan Bichir suporterilor, conform surselor GSP. 

"Mi-e teamă de anumite incidente care ar apărea la un meci al celor de la FCSB în Ghencea. Știm că există o antipatie între suporterii Stelei și suporterii FCSB. 

Auzisem și eu niște lucruri, v-am zis că FCSB va ajunge să joace în Ghencea în această toamnă. O să se joace până la urmă și va trece și problema asta. Prima oară e mai greu. Așa a fost și la Craiova, cu echipa lui Mititelu, iar acum joacă ambele fără probleme", a declarat şi Gabi Balint. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel