EXCLUSIV  Eliminare vouchere de vacanță 2020. Corina Martin, informații din culise. ”Vă asigur!”

Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), a reacţionat după ce premierul desemnat Ludovic Orban a declarat că voucherele de vacanţă ar putea fi eliminate. 

"Am văzut şi noi declaraţia dlui Orban, dar am pus şi mai multe întrebări. Am văzut că s-a respins acea ordonanţă, 1/2020. Prin această ordonanţă, din ce ni s-a explicat, se creau resurse financiare pentru a acoperi alte obiective ale Guvernului, printre care şi menţinerea voucherelor de vacanţă. Oricum, ce pot eu să vă asigur este că vom cere inclusiv celor care vor vota, indiferent de partid, să se creeze resurse la nivelul Executivului pentru a păstra această măsură extrem de importantă pentru turism.

VEZI ŞI VOUCHERE de VACANȚĂ, ANULATE în 2020? Trif, după anunțul lui Orban: Caută motive să nu le mai acorde

Vom urmări pe mai departe, dar noi credem că se vor menţine aceste vouchere. Nici  nu vreau să rostogolim un drob de sare despre care acum nu avem detalii. De-a lungul ultimilor doi ani s-a dovedit din plin efectul benefic al tichetelor de vacanţă. Nu cred că mai e nevoie să explicăm de ce este important să păstrăm această măsură.", a declarat Corina Martin, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Orban, anunţ despre voucherele de vacanţă: E posibil să nu se mai dea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel