ELICOPTER MAMAIA. Dan Negru: Elicopterul cocalarilor e în toată media. Nu vorbește nimeni despre...

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru este revoltat de prezentarea elicopterului din Mamaia la toate televiziunile. El spune că de un alt avion, botezat după o eroină româncă nu vorbește nimeni. 

Dan Negru relatează că a zburat cu avionul Tarom botezat "Smaranda Brăescu". Despre ea, spune Dan Negru, nu vorbește nimeni, în schimb, elicopterul de fițe din Mamaia este prezentat la toate televiziunile. 

"Elicopterul cocalarilor e in toată media. Eu am zburat cu “Smaranda Braescu” despre care nu vorbește nimeni. A fost prima femeie pilot din Romania, prima femeie parașutist și campioana mondiala la parașutism in anii '30, când zborul era o aventura. Acuzata de simpatie legionară si condamnata la moarte,nimeni nu a mai găsit-o vreodată. Sunt zvonuri ca s-ar fi ascuns intr-o manastire, ca a fost operata de cancer pe ascuns la Cluj si ca a fost ucisă in spital. Nimeni nu mai stie nimic. Doar un avion ii mai poarta numele," a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Ratarea aterizării 

Reamintim că elicopterul din Mamaia care era să rateze aterizarea, un Airbus Colibri, a fost închiriat de reprezentanții clubului din Mamaia special pentru a-l aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos. După incidentul din parcarea clubului, care se putea sfârși foarte ușor în tragedie, DJ-ul și ceilalți pasageri au coborât speriați de la bordul aparatului de zbor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel