Elena Udrea, victima unui criminal în serie

Elena Udrea a fost prima victimă a unuia dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România.

Elena Udrea, în vârstă de 19 ani, și-a găsit sfârșitul în mod tragic în noaptea dintre 29 și 30 iunie 1944. A fost prima victimă a lui Florea Râmaru, tatăl celui mai faimos criminal în serie din România, Ion Râmaru.

Elena Udrea a fost găsită în dimineața zilei de 30 iunie 1994, moartă în patul ei. Avea craniul zdrobit, cu oasele faciale înfipte în creier. Agresorul a intrat pe fereastră și a lăsat o amprentă pe pervarz.

VEZI ȘI: Rămășițele lui Ion Râmaru, de negăsit. Familia cere despăgubiri uriașe

Nimeni nu-l auzise când forțase ferestrele, căci în noaptea aceea a plouat torențial. Cu o seară înainte, Elena Udrea petrecuse cu iubitul ei, soldatul Gheorghe Anghelache, la un restaurant, de unde spre ora 11 se întorsese împreună cu acesta acasă. Puţin mai târziu, soldatul s-a întors la regiment.

Ion Râmaru, în vârstă de 24 de ani, a fost prins la începutul lunii iunie 1971 şi executat pe 23 noiembrie, în acelaşi an. Un an mai târziu, exact pe 23 noiembrie, pe masa de autopsie a Institutului de Medicină Legală se află Florea Râmaru, tatăl lui Ion Râmaru. Cauza oficială a decesului: traumatism cranian cauzat de căderea din tren. Neoficial, multă vreme s-a spus că Florea Râmaru a fost a aruncat de securitate din tren. Când i-au prelevat amprentele, ca oricărui alt cadavru, în vederea unui studiu dermatoglific la care lucra, Constantin Ţurai are un şoc: amprenta indexului stâng al lui Florea Râmaru este identică cu cea a asasinului Elenei Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel