Elena Udrea, contra-exemplu pentru femeile liberale

udrea pdl
udrea pdl

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a fost prezentată, drept contra-exemplu femeilor liberale care au participat la prima Conferinţă judeţeană a femeilor liberale din Tulcea.

"Aveţi nevoie de modele în politică pentru a înţelege că de munca alături de bărbaţi este nevoie şi atunci când nu este campanie. Trebuie să ne mobilizăm pentru a crea proiecte, pentru a înfiinţa organizaţii, pentru a face fundaţii, iar modelul trebuie găsit de dumneavoastră, dar nu cel gen Udrea", a declarat Dana Varga, consilier al fostului prim-ministru liberal Călin Popescu-Tăriceanu.

Ea a susţinut că modelul său a fost Felicia Meleşcanu, iar în prezent Norica Nicolai este modelul unei femei puternice în politică. "Am avut norocul şi prilejul de a avea un alt model de femeie puternică ce nu a trebuit să poarte nici tocuri, nici genţi de firmă, despre care nu s-au auzit fel de fel de bârfe ca despre Elena Udrea. Este vorba de Norica Nicolai, care mi-a inspirat şi îmi inspiră în continuare încredere", a susţinut Varga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel