El este fratele Ginei Pistol. DRAMA neștiută a vedetei. "Mi-am asumat. Cea mai mare GREȘEALĂ"

Cu toții o cunoaștem pe Gina Pistol, dar puțini îi cunosc drama din copilărie, dar și faptul că are un frate. 

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite vedete din România, dar puțini îi cunosc povestea de viață, una destul de tristă. 

Aceasta provine dintr-o familie modestă din județul Teleorman, iar după absolvirea Școlii de Arte și Meserii, s-a angajat ca vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede. Ei bine, drama cea mare avea să vină pe când avea numai șase ani, atunci când părinții ei au decis să divorțeze, ea fiind nevoită să se ocupe de fratele ei mai mic, pe nume Paul.

Stâlp al casei de la o vârstă fragedă

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare", a declarat Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp, citează playtech.ro.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta", completa Gina Pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel