El e politicianul cu care vorbește Selly înainte să vină cu propuneri pentru reforma educației!

Selly a spus cu cine se sfătuiește înainte să vorbească despre propunerile sale pentru învățământ. Este vorba despre un politician.

 

 

 

 

”Ministerul Educației are foarte mulți experți, dar nimeni nu îi ascultă. Sunt foarte mulți oameni care știu ce ar trebui făcut. Sunt mulți cu care eu m-am sfătuit pentru a ajunge la concluziile la care am ajuns. De exemplu: Mircea Miclea, fost ministru al Educației, un om care are cele mai multe date și cele mai bune soluții pentru o reformă educațională. Nimeni nu l-a ascultat când a fost ministru, nimeni nu-l ascultă nici acum”, a zis Selly la PRO TV în dezbaterea unde a fost invitată și Monica Anisie.

Mircea Miclea este autor, psiholog, educator, antreprenor și politician, întemeietor al Școlii psihologice cognitive din România. A fost primul din cei doi miniștri ai educației și cercetării în primul din cele două guverne Tăriceanu.

Recent, a revenit în atenția publică după un atac lansat la adresa lui Klaus Iohannis

Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei, are un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Într-un interviu pentru romaniatv.net, profesorul universitar la Facultatea de Psiholgie și Științe ale Educației "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, a declarat că șeful statului "e un tâmpit", comentând o declarație a șefului statului despre "generaţia pandemiei".

Rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care a declarat  în cadrul unei conferinţe de presă că în mediile de specialitate se vorbeşte despre a preveni "generaţia pandemiei", Mircea Miclea a reacţionat dur: 

"E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni", a afirmat Mircea Miclea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel