Șeful Poliției Române-demisie. Chirieac: Avem de-a face cu o restaurație

Demisia șefului Poliției Române arată, din perspectiva analistului Bogdan Chirieac, faptul că este vorba de o "restaurație la vârfului Poliției Române", iar beneficiarul este "statul paralel". 

Renunțarea lui Cătălin Ioniță la cel mai înalt scaun din Poliția Română naște multe semne de întrebare. Analistul Bogdan Chirieac susține că ar putea fi vorba despre o revenire a "statului paralel". "Semn rău. Cred că avem de-a face cu o restaurație la vârful Poliției Române. Eu îmi aduc aminte cum au încercat, prin toate mijloacele, să îl țină în funcție pe domnul acela Despescu, după care am aflat și noi că era cufundat până peste cap, cum se cuvine, dealtfel, în statul subteran. Erau multe lucruri pe care dânsul nu le-a dezmințit niciodată. Fără să vreau, prin telefon, am fost martor în biroul lui Mihai Tudose atunci când chestorul Cătălin Ioniță i-a raportat într-adevăr că nu dorește funcția. Doamna ministru Carmen Dan, mai așezată la vremea respectivă, a făcut adevărul să iasă la lumină. Și am văzut cu toții presiunile uriașe făcute asupra lui Cătălin Ioniță pentru a nu accepta funcția. Acum se pare că presiunile acelea au dat rod. Doamna Carmen Dan vă spune cu subiect și predicat că nu dorește să îl schimbe pe domnul Ioniță, dar dânsul a hotărât acest lucru și apare acest domn Buda despre care nu știu dacă are sau nu legături cu statul subteran, dar ținând seama că deocamdată sistemul nu l-a rejectat cred că este unul dintre cei făcuți prin laboratoarele subpământene și pus șef la poliție. Nu știu de ce au atâta nevoie de șeful poliției, dar probabil o să aflăm în perioada următoare" a declarat Bogdan Chirieac.

"Nu cred că este alegerea doamnei Carmen Dan"

Cu privire la chestorul care va prelua conducerea Poliției Române, Bogdan Chirieac susține că nu este alegerea ministrului de Interne. "Trebuie intervievată doamna ministru Carmen Dan, care cu siguranță nu face parte din statul subteran. A raportat o victorie incredibilă asupra unui prim-ministru și asupra unui șef de poliție pus de băieți. Trebuie văzut dacă este într-adevăr intermiar domnul Buda, pentru că nu cred că este alegerea doamnei Carmen Dan" a spus Chirieac la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel