Eficienta in trafic si in viata cu un alt tip de transport personal

Se discuta foarte mult in ultima vreme despre cat de sufocant a devenit traficul in marile orase din tara. Bucurestiul a intrat pe un top 5 mondial la capitolul acesta, devenind unul dintre cele mai aglomerate si greu accesibile orase. Intr-un asemenea context, orice om preocupat de eficientizarea timpului personal va cauta alternative la transportul personal.

Cum transportul in comun este doar uneori o optiune si cum va mai dura ceva timp pana cand acesta va fi la nivelul celui din tarile occidentale, iata o alternativa eleganta pentru transport personal si personalizat. Serviciile de inchirieri auto sunt la mare cautare in fiecare oras din tara si devin din ce in ce mai accesibile.

 

4 motive pentru care merita sa luati in considerare inchirierea unei masini

 

1. O grija in minus

Cele mai multe persoane NU folosesc masina zilnic. Aceasta devine o necesitate in weekenduri si atunci cand aveti de transportat cumparaturi sau obiecte mai mari. Pentru aceste cateva ocazii, nu se justifica pastrarea unei masini parcate in fata blocului pentru care trebuie sa platiti taxe si asigurari anual. Nu mai vorbim de pretul initial al masinii. Sau de stresul parcatului pe stradute inguste si aglomerate.  Folosind

2. Transportul in comun inca nu este la standarde acceptabile

De la imposibilitatea de a transporta orice, la inaccesibilitatea sau lipsa unor orare fixe, mersul cu autobuzul sau tramvaiul nu este mereu o solutie. Sigur, un oras precum Bucurestiul are metrou, dar nici aceste linii nu ajung oriunde. O masina ramane varianta preferata in multe cazuri. Atunci cand aveti nevoie sa ajungeti la aeroportul Otopeni din Bucuresti, serviciile de inchirieri auto sunt la mare cautare si prezinta un interes din ce in ce mai mare al oamenilor. Cautari pe internet precum: inchirieri auto aeroport bucuresti sunt facute zilnic de catre oameni care sunt in cautarea unui automobil spre inchiriere. Este un mod usor, simplu si rapid de a ajunge la aeroport.

3. Este ca si cum ati avea propria flota de masini

Imaginati-va cat de practic ar fi sa puteti sa va transformati masina dupa nevoi. Sa aveti la dispozitie o masina eleganta pentru cand vreti sa impresionati, o masina mare pentru transport de obiecte sau un van pentru mai multe persoane in cazul in care plecati intr-un concediu cu prietenii sau familia sau intr-un team building cu colegii de munca. Puteti face acest lucru cu masina personala?

4. Pretul de inchiriere acopera toate costurile masinii

Am spus o grija in minus la inceput? Haideti sa incercam mai multe griji in minus. Noi ne ocupam de ITP, asigurari, mentenanta, asistenta rutiera, taxe si impozite si chiar schimbul anvelopelor intre sezoane. La nevoie, aveti masina la schimb. In cazul inchirierii masinii pe termen lung, aveti un mijloc de transport confortabil, fara nici una dintre bataile de cap birocratice sau logistice cu care se confrunta orice proprietar de masina.

V-ati gandit vreodata ca poate exista un mijloc de transport mai personalizat decat masina personala? Acum stiti ca un serviciu precum cel oferit de Titan Rent se ocupa de fiecare nevoie de transport in parte, oferind solutia perfecta de fiecare data. Asa ca, in loc de o singura masina pentru mai multe nevoi, aveti acces la o intreaga flota pentru confortul meritat in trafic si in viata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel