Siluetă, efecte-minune. Trei lucruri pe care să le faci seara

Siluetă
Siluetă

Pentru foarte mulți dintre noi este greu să ne schimbăm stilul de viață și să ne apucăm dintr-odată de regimuri stricte și mișcare regulată. De aceea, Andreea Sava, de la Antena 3, vine cu câteva opțiuni care te pot aduce pe drumul cel bun fără prea mult efort.

1. Mănâncă la cină alimente care stimulează metabolismul

Ultima masă să fie cu 4 ore înainte de culcare și să conțină alimente care stimulează arderile metabolice. Găsiți o listă AICI. În general, structura cinei să fie: carne slabă la grătar sau cuptor + legume proaspete, la grătar sau înăbușite + o salată simplă, adică fără dressing, crutoane, carne, ouă sau brânză și cu puțin ulei de măsline extravirgin.

2. Fă 10 minute de exerciții în timp ce te uiți la TV

Nu, nu este un capăt de țară. Vă veți obișnui repede cu asta. Plus că nu puteți invoca lipsa de timp. Mai întâi 5 minute de exerciții funcționale cu propria greutate și apoi 5 minute de stretching. Acestea vă vor ajuta mult să vă relaxați și să aveți un somn liniștit și odihnitor, care va contribui la intensificarea proceselor metabolice deci și la slăbit. Vezi ce exerciții poți efectua AICI.

3. Bea un pahar cu apă

În timpul nopții intervine deshidratarea, în primul rând fiindcă nu beți apă în acele ore în care dormiți. Un pahar de apă înainte de culcare va combate acest efect. Se reduce, astfel, riscul de accidente vasculare și infarct, acesta din urmă producându-se foarte frecvent dimineața tocmai din cauza îngroșării sângelui ca urmare a deshidratării. În plus, hidratarea corespunzătoare vă stimula absolut toate procesele organismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel