Șef mafiot, ARESTAT în Sicilia după ce a ordonat ASASINAREA propriei fiice

mafia
mafia

Pino Scaduto, șeful sindicatului Bagheria din Mafia Siciliană, a fost arestat după ce i-a ordonat fiului său să-şi omoare sora.

Pino Scaduto a vrut să-şi omoare fiica după ce a aflat că aceasta s-a îndrăgostit de un poliţist de rand înalt, ea refuzând categoric să rupă relaţia cu acesta. Drept pedeapsă, boss-ul i-a ordonat chiar fiului său, fratele fetei, să o omoare. Acesta a rost însă reticent în a-şi duce misiunea la îndeplinire, el confruntându-se deja cu o acuzaţie de crimă.

Pino Scaduto fusese eliberat din închisoare în luna aprilie, iar în corespondenţa cu exteriorul vorbea despre un anume "cadou" pe care voia să-l facă fiicei sale. După ce a fost eliberat, el i-a spus lui Scaduto Jr: "Sora ta a devenit informatoare!". La cererea lui Pino de a o omorî pe fată, acesta a răspuns, conform unor interceptări ale poliţiei: "Nu o fac. Dacă vrei, fă-o singur! Am 30 de ani!".

Anunţul arestării lui Pino Scaduto a fost făcut luni, de ministrul italian de externe, Angelino Alfano. "Membrii Mafiei se definesc ca oameni de onoare. Dar unde este onoarea când este ordonată uciderea propriului copil?", a spus acesta, relatează Romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel