Eduard Vacariu a câștigat a patra ediție iUmor. Bendeac a fost impresionat

Eduard Vacariu a revenit pe scena iUmor, după o primă experiență cu peripeții și a fost favoritul publicului în cea de-a patra ediție a show-ului de umor de la Antena 1.

Concurentul a început să facă stand-up din septembrie anul trecut, dar a urcat fără emoții pe scenă în fața celor trei jurați și a obținut cu ușurință cele trei Like-uri care l-au dus la votul publicului.

Eduard Vacariu a pregătit un număr de stand-up comedy legat de viața lui amoroasă, în care se pare că are ghinion cu carul. Mihai Bendeac a aplaudat în picioare prestația concurentului: "M-am ridicat în picioare pentru că nu este un număr vulgar, atâta timp cât e construit bine. Ai avut un număr atât de bun și de compact, așa trebuie să arate un număr de stand-up la iUmor". Și Delia a ținut să îl felicite pe Eduard: "Ești foarte bun pentru doar câteva luni de stand-up!". Cheloo a fost și el impresionat de stand-up-ul realizat de concurent: "Chiar mi-a plăcut, mi se pare că ești pe frecvența potrivită".

Eduard Vacariu se alătură în marea finală a sezonului 8 iUmor câștigătorilor celorlalte ediții de până acum: Anghel Constantin, Adrian Stoica și Teodora Nedelcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel