ECOlimpiada elevilor: câștigătorii, premiați la Parlament - FOTO

Câștigătorii competiției școlare ECOlimpiada elevilor, Ediția a II - a, au fost premiați, joi, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei ceremonii la care au participat deputatul Carmen Moldovan, Președinte al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaților, și Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Comisia petru Mediu și Echilibru Ecologic, împreună cu Eco-Rom Ambalaje, a premiat cei mai creativi elevi ai acestei competiții naționale, la capătul unui program național desfășurat în 33 de localități și la care au luat parte peste 17.800 de elevi de clasele a II-a și a IV-a.

"Felicitări dragilor, să vă bucurați de premii, care sunt foarte frumoase, și să nu încetați niciodată să fiți o voce a generației din care faceți parte. Compunerile premiate astăzi sunt exact ca voi: vesele, dinamice, creative. Însă, cel mai important, ele trag un semnal de alarmă privind importanța mediului înconjurător. Este îmbucurător că acest îndemn vine chiar din partea unor mici ecologiști, așa cum sunteți voi, și este la fel de îmbucurător că aveți și veți avea un rol decisiv în conturarea unor generații viitoare responsabile cu resursele înconjurătoare", a declarat Carmen Moldovan, înainte ca elevilor, veniți din toată țara, să li se acorde premiile pentru cele mai creative compuneri.

Totodată, au fost premiate și persoanele care s-au ocupat cu educarea și formarea elevilor ecologiști.

"Toată această manifestare este circumscrisă acestei zile importante, 5 iunie, care este declarată Ziua Mediului, nu numai în România, ci în tot spațiul UE (...) Acest proiect, ECOlimpiada, care este la a doua ediție, este un proiect de care ne-am atașat și pe care îl desfășurăm cu dedicare și mai ales cu încredere către dvs, pentru că tânăra generație este generația de mâine care ne va lua locul", a spus Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalajae.

ECO - ROM AMBALAJE S.A. este o organizaţie înfiinţată la sfârşitul anului 2003 de un grup de companii care activează în România şi care au luat iniţiativa implementării sistemului de responsabilitate a producătorului în ţara noastră. Acest sistem are ca scop îndeplinirea obligațiilor de reciclare a deșeurilor de ambalaje ce revin producătorilor care pun pe piață produse ambalate. 

Au fost oferite 100 de premii constând în aparatură multimedia pentru câștigătorii premiilor I, II și III și ghiozdane pentru cei care au obținut mențiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel