ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018. Zodiile vizate. Atenție mare!

Rodica Mitu / 26 iul 2018 / 18:00 Salveaza PDF Comentarii

ECLIPSĂ 27 IULIE 2018. Mariana Cojocaru, astrolog, spune că eclipsa din data de 27 iulie va avea influențe și își va pune amprenta asupra destinelor oamenilor.

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018. 103 minute - atât va dura cea mai lungă eclipsă totală de lună din acest secol. Ea va avea loc în seara zilei de 27 iulie 2018.

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018. Mariana Cojocaru, astrolog, a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, care sunt zodiile vizate. "Eclipsa va avea ca punct de pornire Australia", a zis astrologul. "Dacă este să privim perioada aceasta destul de aglomerată din punct de vedere astrologic, pot să vă spun că vom avea și un Mercur în mișcare retrogradă în leu, vom avea și axa de destin, nordurile karmice - toate împreună impun decizii. Va trebui să tranșăm lucrurile care stau în coadă de pește și situațiile delicate de viață", a zis Mariana Cojocaru la Antena 3.

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018. "Zodiile vizate sunt leul, vărsătorul, scorpionul și taurul. Vor fi afectați, într-o măsură mai mică sau mai mare, unii dintre capricorni. Sfatul meu ar fi ca persoanele să fie atente la toate presiunile care vor fi asupra loc. (...) Mulți merg la mare, la munte, atenție: reflexele nu sunt tocmai bune în astfel de perioade", a zis astrologul.

ECLIPSĂ LUNĂ 27 IULIE 2018. "Unele zodii pot fi susținute foarte bine de o astfel de eclipsă, altele trebuie să fie atente. Racii să fie atenți, gemenii și fecioarele, pentru că Mercur este retrograd. Încărcătură importantă este și pentru pești și săgetător. Risc de șomaj. Deci există foarte multe aspecte", a concluzionat Mariana Cojocaru.

Vezi și: ECLIPSA LUNA 27 iulie video live. Cand e vizibila in Romania

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28