Eclipsă 11 august. Răsturnări de situație. Astrolog: Nu recomand...

Rodica Mitu / 11 aug 2018 / 00:09 Salveaza PDF Comentarii
 Eclipsă
Descriere foto: Eclipsă

O eclipsă parțială de soare va avea loc sâmbătă, 11 august 2018.

Eclipsă 11 august 2018. Pe data de 11 august, va avea loc fenomenul de Lună Nouă și va fi însoțit de o eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă din România. De obicei, Luna Nouă e un aspect benefic zodiilor, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate și răsturnări de situație.

Eclipsă 11 august 2018. „Cu Soare, Luna, Mercur și Nodul Nod (încă) în Leu, faceți bine și înnoiți-vă, răsfățați-vă sau faceți cadouri celor dragi. Nu recomand cheltuirea unor sume mari de bani. Cumpărați-vă ceva care să vă poarte cu gândul spre ceva nou în viață, spre o schimbare benefică. Ceva simbolic. Iar dacă luați daruri persoanelor apropiate, gândiți-vă bine și la cum va fi împachetarea. Jupiter va fi în careu cu toate planetele din Leu și acest aspect cere puțină laudă, extravaganță și fudulie, dacă se poate. Adică, ți-am luat un cadou, dar nu orice și uite și tu ce ambalaj are. Spor la shopping și răsfățat!", a scris astrologul Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Eclipsă 11 august 2018. Eclipsa și evenimentele asociate acesteia ne provoacă să ne înfruntăm blocajele.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24