Echipa națională, nou staff. FRF, anunț

Sorin Colceag a fost demis din funcția de selecționer al reprezentativei de fotbal U17 a României.

Membrii Comisiei Tehnice i-au cerut Directorului Tehnic FRF, Mihai Stoichiță, schimbarea antrenorului echipei U 17. Decizia vine ca urmare a meciurilor meciurilor amicale disputate împotriva Turciei, în care am pierdut cu 2-6 și am scos o remiză, scor 0-0.

Noua echipă a naționalei sub 17 va fi formată din Aurel Țicleanu, coordonar, și de antrenorii Adrian Văsâi și Mihai Ianovschi Jr.

[citeste si]

România își joacă în martie șansele pentru calificarea la Campionatul European. Turneul care ne poate duce acolo se desfășoară în perioada 22 martie 2018- 28 martie 2018 și e găzduit de Ungaria. La el participă selecționatele României, Israeulului, Ungaria.

Totodată, pe 18 aprilie vor avea loc alegeri pentru președinția FRF. Recent, președintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, pe blogul său, că până la această dată, 182 de membri FRF i-au trimis propuneri de a candida pentru un nou mandat. Din partea ”Generației de Aur” încă nu și-a anunțat nimeni candidatura, deși multe voci vorbesc de candidatura lui Ionuț Lupescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel