Alătură-te comunității!
Sorin Colceag, înlocuit de la conducerea selecţionatei U17

Aurel Ţicleanu
Aurel Ţicleanu

Fotbal: Sorin Colceag, înlocuit cu Aurel Ţicleanu la conducerea selecţionatei U17 a României.

Selecţionerul echipei naţionale Under-17 a României, Sorin Colceag, a fost înlocuit în funcţie de Aurel Ţicleanu, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

'Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 şi a remizat în al doilea joc contra aceleiaşi formaţii, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, schimbarea selecţionerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcţie. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Şcolii Federale de Antrenori', se arată pe site-ul citat.

Noul staff al reprezentativei Under-17 este format din Aurel Ţicleanu - coordonator, Adrian Văsâi şi Mihai Ianovschi junior, antrenori.

[citeste si]

Următoarea acţiune a echipei naţionale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, la 27 februarie şi 1 martie. Reprezentativa Under-17 va juca în luna martie la turul de elită al Campionatului European Under-17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, şi Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria şi se va desfăşura în perioada 22-28 martie 2018.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11