Sorin Colceag, înlocuit de la conducerea selecţionatei U17

Aurel Ţicleanu
Aurel Ţicleanu

Fotbal: Sorin Colceag, înlocuit cu Aurel Ţicleanu la conducerea selecţionatei U17 a României.

Selecţionerul echipei naţionale Under-17 a României, Sorin Colceag, a fost înlocuit în funcţie de Aurel Ţicleanu, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

'Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 şi a remizat în al doilea joc contra aceleiaşi formaţii, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, schimbarea selecţionerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcţie. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Şcolii Federale de Antrenori', se arată pe site-ul citat.

Noul staff al reprezentativei Under-17 este format din Aurel Ţicleanu - coordonator, Adrian Văsâi şi Mihai Ianovschi junior, antrenori.

[citeste si]

Următoarea acţiune a echipei naţionale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, la 27 februarie şi 1 martie. Reprezentativa Under-17 va juca în luna martie la turul de elită al Campionatului European Under-17, din Anglia. Tricolorii vor face parte din Grupa 7, alături de Israel, Ungaria, şi Slovenia. Turneul va fi găzduit de Ungaria şi se va desfăşura în perioada 22-28 martie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel