East European Comic Con. Convenţia fanilor SF şi video games, în București, până pe 10 mai

A treia ediţie a East European Comic Con a ajuns vineri în Bucureşti şi va alea loc la Romexpo în perioada 8-10 mai.

Convenţia E.E.C.C (East European Comic Con) se adresează tuturor pasionaţilor de filme sau seriale, jocuri sau animaţii, literatură sau benzi desenate.

În cele trei zile de festival, vizitatorii vor descoperii o lume complet nouă, vor putea participa la numeroase activităţi precum jocuri video, jocuri de societate, concursuri de costume (cosplay) sau de tip Quiz, etc. dar vor avea şi ocazia să îi întâlnească pe actorii internaţionali preferaţi sau celebrităţile din mediul online. Fanii vor putea participa la sesiunile de întrebări şi răspunsuri cu actorii invitaţi dar şi la cele de autografe şi fotografii.

Aleea artiştilor (unde se vor expune lucrări ale celor prezenţi), recuzita de film (adusă special pentru eveniment), zona de gaming şi de boardgames ( unde sunt aşteptaţi peste o mie de participanţi), cei patru actori invitaţi, cele trei scene (una principală, una destinată discuţiior cu artişti şi creatori de content pe YouTube şi una de competiţii de gaming) sunt doar câteva dintre atracţiile pregătite de organizatori în acest an.

Actori de calibru la ediția de anul acesta 

Actorii internaţionali de calibru care vor fi prezenţi la Bucureşti, în cadrul evenimentului sunt: Robert Knepper (Sullivan din Heroes şi T-Bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural) şi Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones). Aceştia se vor întâlni cu fanii din România în toate cele trei zile ale convenţiei.

În ultima zi a festivalului, Duminică 11 Mai, prezent va fi şi Virgil Ianţu din postura de actor de voce din spatele unor personaje precum Bolt sau Mr. Peabody. Doritorii îl vor putea vedea de la ora 10:00 pe scena Orange.

Aproximativ 20 de mii de vizitatori sunt aşteptaţi şi în acest an la Comic Con.

Programul celui mai mare eveniment din această primăvară va fi următorul:

08.05.2015 Vineri: 16:00 – 21:00;

09.05. 2015 Sâmbătă: 9:30 – 20:00;

10.05. 2015 Duminică: 9:30 – 19:00;

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel