A REVENIT în PSD și deschide lista pentru Senat. Grindeanu CONFIRMĂ două NUME TARI de pe primele locuri

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Sorin Grindeanu a făcut anunțurile momentului din PSD.

Sorin Grindeanu tocmai ce a făcut anunțul și a confirmat că a fost definitivată lista PSD Călărași pentru alegerile parlamentare. El tocmai ce a confirmat că Dumitru Coarnă deschide lista PSD pentru Senat, în timp ce Ion Mocioalcă, revenit în partid, deschide lista PSD Caraș pentru Senat.

Ion Mocioalcă a fost secretar general al Pro România, însă, după cum a anunțat Sorin Grindeanu, el a revenit în PSD și chiar deschide lista. 

Întrebat dacă Dumitru Coarnă deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților, Sorin Grindeanu a răspuns, într-o conferință de presă, că ”Da. Călărașiul este o organizație care a câștigat și Consiliul Județean și Primăria Municipiului Călărași. (...)”. 

Cât despre Ion Mocioalcă, revenit astăzi în PSD, Sorin Grindeanu a afirmat: ”E fostul secretar general al Pro România. Așa cum știți, la Caraș, s-a candidat pe liste comune inclusiv la alegerile locale, a fost alianță PSD Pro România. Acolo lucrurile au fost într-un dialog permanent. Dl Ion Mocioalcă, prin votul Organizației Județene, a primit votul și e locul întâi la Senat din partea PSD.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel