EXCLUSIV  Dumitrescu și Chirieac, detalii fulminante înainte de alegeri: "A început să ENERVEZE profund". Gluma momentului cu Maradona și PNL

Răzvan Dumitrescu, Bogdan Chirieac și Bogdan Teodorescu au făcut analiza campaniei electorale înainte de alegerile parlamentare ce vor avea loc duminică, 6 decembrie, în premieră, la emisiunea ”Ce se întâmplă?”, de la DCNews și DCNewsTV.

Cei trei au vorbit despre campania PSD, care nu a atacat în niciun fel acuzațiile venite din partea președintelui sau a PNL-ului, principalul partid aflat în competiție. 

"Dom`ne, nu cumva, cei de la PSD, pentru că, de fapt, miza, meciul central este între PSD și dreapta, nu cumva au pierdut foarte multe oportunități de mesaj? Îmi aduc aminte când președintele Iohannis a dat vina de pandemie pe PSD. Nici nu au avut reacția să-i aducă aminte de Flutur, Piatra Neamț și Rîmbu. Trei cuvinte cheie! Când Flutur putea de pildă, să scrie "COVID-19" cu oi, pe dealurile de la Piatra Neamț. Au ratat acest moment, deși acolo a început totul! E dovadă de non-combat", a spus Răzvan Dumitrescu în noua emisiune a DC NEWS, ”Ce se întâmplă?”. 

"Iohannis a ajutat PNL-ul, până a început să enerveze profund"

"Eu cred că PSD a încercat același tip de campanie ca în 2016, când a câștigat cu Liviu Dragnea 40% la alegerile parlamentare și a spulberase înainte și alegerile locale. Cred că au încercat să facă același timp de campanie, nu cred că e vorba de non-combat, sigur, se fac multe glume, că PSD nu vrea să câștige. Nu! E genul de campanie în care lucrurile sunt lăsate molcom, tocmai pentru a nu-i scoate pe extremiști la vot.

Cred, de asemenea că, până la un punct, președintele Iohannis a ajutat PNL-ul, până a început să enerveze profund. Când a început să spună că totul e din vina PSD-ului.

E acea glumă care spune că și Trump a pierdut tot din vina "ciumei roșii" și că Maradona a murit răpit de "ciuma roșii și ultima dorință a lui Maradona a fost: Votați PNL! Eu cred că indiferent de angajamentele primare, când ai în spate partide atât de puternice, acele angajamente nu mai sunt de actualitate", a completat Bogdan Chirieac.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel