Ducesa de Cambridge și-a pus cizme de cauciuc

kate
kate

Soția prințului William, ducesa de Cambridge, s-a alăturat, duminică dimineață, unor copiii aflați într-o tabără susținută de ARK Schools, sprijinită de fundaţia prinţilor William şi Harry, într-o ținută cu mult diferită de cele purtate la evenimente oficiale.

Kate Middleton a renunţat pentru o zi la ţinutele glamour şi la pălăriile impresionante pentru o ţinută adecvată unei zi de camping.

Un grup de 28 de copii, cu vârste cuprinse între opt și nouă ani,  de la Widehorizons Margaret McMillan House, o tabără din Wrotham (Kent) într-o tabără, s-au distrat, duminică, cu ducesa de Cambridge.

Afișând bună-dispoziție, Kate Midlleton, încălțată în cizme de cauciuc și îmbrăcată cu o ținută potrivită unei vacanțe de camping, a discutat cu copiii, a intrat în corturile lor şi s-a aşezat în jurul unui foc de tabără.

Chiar dacă cizmele au costat 300 de lire sterline şi au fost create de celebrul producător francez Le Chameau, ducesa de Cambridge nu s-a sfiit să meargă alături de copii prin pădure și să se așeze pe un trunchi de copac, scrie The Telegraph.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel