Dubla crimă de la Iași. ADN-ul lui Ahmed Sami El Bourkadi, găsit pe lenjeria victimei

Dubla crimă de la Iași. AN-ul lui Ahmed Sami El Bourkadi, găsit pe lenjeria victimei / Foto: Poliția Română
Dubla crimă de la Iași. AN-ul lui Ahmed Sami El Bourkadi, găsit pe lenjeria victimei / Foto: Poliția Română

Au apărut noi detalii importante din dosarul dublei crime de la Iași.

La mai bine de două luni de moartea celor doi studenți din Iași, apar noi detalii importante din dosar. Se pare că anchetatorii au găsit în vila groazei probe ADN care i-ar aparține principalului suspect, Ahmed Sami El Bourkadi. Probele ar fi fost găsite pe unul dintre sutienele victimei Ioana Vanesa Burlacu, iubita celuilalt student ucis, Youssef Jnyiah. Lenjeria intimă s-ar fi aflat într-un dulap de la etajul I al vilei din Moara de Vânt.

Anchetatorii presupun acum că studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi ar fi urcat la etajul I al vilei pentru a căuta un articol de îmbrăcăminte. Totuși, avocata suspectului spune că nu știe ce ar fi putut căuta tânărul în dulapul cu lenjerie intimă al fetei, dar presupune că acesta căuta o haină din care să-și facă un bandaj pentru rana pe care o avea la mână, scrie Realitatea.net.

„Eu nu știu cum a ajuns acea urmă acolo. Nu exclud ca studentul marocan Youssef Jnyiah să fi căutat un bandaj pentru clientul meu și, astfel, să fi ajuns urma ADN acolo”, a spus avocata studentului Ahmed Sami El Bourkadi.

Dubla crimă de la Iași.  Amprentă misterioasă, găsită pe un întrerupător din casa groazei

Totodată, săptămâna trecută a fost găsită și o urmă misterioasă în vila unde a avut loc crima. Este vorba despre o urmă de deget pe un întrerupător din casa groazei nu ar aparține victimelor și nici suspectului principal. Criminaliştii spun însă că urma respectivă putea aparţine multor oameni, care au fost anterior în casă şi care nu au legătură cu crima. Totuși, avocata marocanului ar fi cerut procurorului de caz verificări suplimentare, afirmând că este vorba despre o urmă de sânge care nu ar avea profilul genetic al celor doi tineri ucişi sau al suspectului principal.

“Urma este în interiorul casei, şi putea fi făcută, dacă ar fi fost o luptă acolo, de către o persoană care a ieşit, mai ales că era o urmă de sânge. Este o urmă relevantă deoarece încă de la bun început au fost găsite la faţa locului bunuri care nu aparţineau clientului meu, şi aş face referire la pantofii sport Armani, care sunt mărimea 44, şi care evidenţiază patru profile genetice, dintre care două ale victimelor, iar celelalte două nu au putut fi identificate la momentul respectiv. Aveau inclusiv urme de benzină acea pereche de pantofi. Deci, sunt elemente care trădează şi prezenţa altor persoane în locaţie, sau cel puţin a unei alte persoane”, a detaliat avocatul Raluca Andrei, care îl reprezintă pe Ahmed Sami el Bourkadi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel