Dramă în familia lui Radu Timofte, fostul șef al SRI

Pictorul Alexandru George Timofte, fiul lui Radu Timofte,  a fost răpus de o boală necruțătoare la numai 32 de ani, scrie ziarulderoman.ro.

Alexandru George Timofte s-a născut, ca fiu geamăn al familiei, la 28 aprilie 1983, la Rădăuţi, judeţul Suceava, unde tatăl său, Alexandru Radu Timofte, ofiţer superior de grăniceri, avea responsabilitatea apărării unui sector de frontieră.

După absolvirea Colegiului Jean Monet din Bucureşti, şi-a continuat, la Roman, sub îndrumarea profesorului Andriescu, preocupările în domeniul artei plastice, în care se afirmase încă din primii ani de şcoală.

A urmat cursurile Facultăţii de Drept şi a frecventat mediile artiştilor plastici din Roman şi Bucureşti (studii cu artistul romașcan Alexandru «Panatta» Codreanu). A participat cu lucrări de grafică la diferite expoziţii, care i-au fost achiziţionate de colectionari din ţară, dar şi din SUA, Danemarca, Austria, Spania, Japonia, Mexic şi Turcia.

Fraţii gemeni, Alexandru George şi Florin Corneliu Timofte au pictat, cu titlu de act de caritate, mai multe biserici, între care biserica din satul Valea Enei, judeţul Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel