DRAMĂ. A plătit pensie alimentară 18 ani unui copil care nu era al lui

Un argeșean trăiește o dramă. Timp de 18 ani acesta a fost obligat de instanță să plătească o pensie alimentară unui copil care s-a constatat că nu era al lui, informează striri.tvr.ro.

În 1986, după aproximativ un an de la despărțire de  fosta iubită, aceasta l-a anunțat pe Adrian Ciungu, în vârstă de 19 ani la acea dată,  că a născut și el este tatăl copilului.

Argeșeanul a intrat în depresie, a renunțat la facultate și s-a îmbolnăvit de hepatită cronică. Iar toate acestea s-au întâmplat pentru că era sigur că nu el e tatăl copilului, le-a povestit jurnaliștilor de la Știrile TVR.

Adrian Ciungu a fost obligat de instanță să plătească pensie alimentară timp de 18 ani, până în 2004.  În 2010 și-a găsit presupusul fiu și i-a făcut un test ADN, iar rezultatul a arătat că nu el e tatăl. A mers din nou în instanță și a cerut să primească înapoi cheltuielile de judecată, banii pe care i-a dat pe expertize și testele de parteneritate.

Judecătorii de la Curtea de Apel Pitești a decis definitiv ca statul să-i acordă doar despăgubiri morale, nu și materiale, iar Adrian Ciungu e hotărât să meargă cu cerere sa la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel