Dragoș Condescu, puștiul în scaunul cu rotile de la “Next Star”, cea mai mare surpriză

Rodica Mitu / 30 aug 2018 / 11:20 Salveaza PDF Comentarii

Povestea lui Dragoș Condescu, puștiul în scaunul cu rotile pasionat de teatrul de păpuși, pe care telespectatorii Antenei 1 l-au cunoscut de pe scena actualului sezon “Next Star”, a impresionat o lume întreagă.

După ce i s-a descoperit o tumoră rară, Dragoș a fost de două ori operat pe creier și a făcut 23 de cure de citostatice și 30 de ședințe de radioterapie. Părinții, care mai au cinci copii, și-au vândut tot ce au putut de prin casă, ca să-și salveze cel mai mic dintre copii. Cu toate aceste probleme, Dragoș a uimit pe toată lumea cu optimismul și curajul său.

Dragoș, care de altfel a și câștigat săptămâna trecută finala de popularitate "Next Star", a avut parte acum două săptămâni de o surpriză de proporții. Impresionați de povestea copilului spusă la "Next Star" și de bucuria cu care acesta a primit din partea echipei emisiunii o mașinuță teleghidată, reprezentanții mărcii de automobile imprimate pe jucărie au hotărât să-i facă acestuia o vizită acasă, în comuna Secu, județul Dolj.

Cu multe mașini care aparțin acestei mărci celebre de automobile încărcate cu daruri pentru Dragoș și familia lui.

(w670)

"I-au făcut cea mai mare surpriză. Când a văzut atâtea mașini și atâția oameni care au venit la el, nici nu mai știa ce să zică! Niște oameni minunați. Au venit încărcați cu daruri pentru Dragoș și pentru ceilalți frați ai lui. L-au plimbat cu mașinile, s-au jucat cu el... L-au făcut foarte fericit. Au spus că ne vor ajuta de acum încolo și cu transportul de la spital spre casă și cu altele de care mai avem nevoie. A fost o bucurie foarte mare pentru noi și o mare surpriză pentru care vrem să le mulțumim", spune mama lui Dragoș.

Dragoș are în continuare nevoie de ajutor și sprijin financiar ca să se poată face bine. Are însă încredere că se va însănătoși, că va putea merge din nou și nu se plânge niciodată de nimic. "Eu sunt un copil care nu plânge", spune el.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27