DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți

Dragobete
Dragobete

DRAGOBETE 2020. Pe 24 februarie, românii sărbătoresc Dragobetele, ziua iubirii. Dacă vrei să-ți surprinzi persoana iubită încă de la primele ore ale dimineții, îi poți trimite un mesaj de suflet. Noi venim cu câteva idei pentru tine de Dragobete!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Eu n-am fost în stare să-ți scriu nici măcar o poezie de dragoste, dar asta nu înseamnă că nu exista dragoste în inima mea cât să inspire toți poeții dintr-o carte. Unii știu să scrie frumos, unii știu să cânte frumos, unii sunt pur și simplu frumoși, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine.

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc așa cum nu au iubit toți cei dinaintea mea luați la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece și iată de ce aștept cu dor și nerăbdare ziua de mâine! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc, puiule!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar daca te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ţi spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, eşti perfect, eşti exact cum îmi doresc să fii, te ador!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Tu eşti acela care m-a învăţat să iubesc cu adevărat. Îţi mulţumesc că exişti tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pînă la urmă am spus-o. Mă simt și eu uimit și copleșit de stările și trăirile care dau năvală în sufletul meu... Ceea ce simt nu pate fi descris în cuvinte... e prea intens... prea de neînțeles pentru mine, care nu am simțit niciodată pînă acum așa ceva...

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc... e totuși omenesc!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat... nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbaţi şi acesta este darul meu.

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Tu eşti acela care m-a învăţat să iubesc cu adevărat. Îti mulţumesc că exişti tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Te iubesc atat de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită.Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adîncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Iți mulțumesc că existi, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, asa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!

DRAGOBETE 2020. Felicitări, mesaje, sms-uri pentru îndrăgostiți. Dragul meu, tu eşti Soarele şi Dimineaţa mea. Ador să te vad când zâmbeşti, ador să te vad cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel