Dragnea, verdict ÎCCJ. Olguța Vasilescu: Asta a vrut să facă DNA!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

ÎCCJ a decis să amâne pronunțarea unei sentințe pentru Liviu Dragnea, în dosarul DGASPC Teleorman. DNA a cerut majorarea pedepsei, și anume ca pedepsele pentru abuz să fie orientate spre mediu, nu spre minim cum a decis instanța de fond. Lia Olguța Vasilescu a comentat situația în care se află președintele PSD.

Înainte se discuta despre faptul că DNA voia să schimbe încadrarea la ultimul termen, exact cum i-au făcut în Dosarul Referendumului, când el s-a apărat pentru fraudă, pentru că așa l-au anchetat, așa au început dosarul, așa l-au judecat pentru fraudă electorală. După ce au anchetat câteva mii de oameni cu Biblia și au văzut că nu era niciun fel de fraudă electorală, au schimbat încadrarea și la ultimul termen de judecată i-au spus că îl condamnă pentru faptul că a folosit date personale ale unor oameni. Practic, el nu a apucat să se apere deloc în Dosarul Referendumului pentru ceea ce a fost condamnat.

Același lucru este și aici. Asta a vrut să facă DNA. Cred că oamenii nu mai sunt proști și nu se mai lasă păcăliți. Nu este posibil să vii și să condamni un om pentru faptul că două doamne nu s-au dus la serviciu, dar în același timp avem un personaj care ne vorbește în fiecare zi despre penali, care trebuie să dea vreo 350.000 de euro statului român pentru o cauză luată prin fraudă și nu se întâmplă absolut nimic și nu vorbim nici măcar de un dosar cerut în acest caz, a spus Lia Olguța Vasilescu, prezentă în emisiunea News Line, de la România TV.

Vezi și: Radu Mazăre, adus în țară. Olguța Vasilescu: Asta se întâmplă acum cu el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel