Dragnea, audiat la Parchet. Cristoiu: Mi se pare anormal

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Liviu Dragnea este audiat la Parchetul General în calitate de martor în dosarul protestelor din 10 august. Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat situația.

Acest lucru dovedește încă o dată că acea anchetă este un spectacol mediatic politic pentru că mi se pare anormal să sari peste Carmen Dan și să ajungi la Liviu Dragnea. Nu văd nicio legătură între Liviu Dragnea și abuzurile jandarmilor. Eu am spus că au fost abuzuri la evacuarea pieței, dar nu văd legătura. Este limpede că la ora actuală asistăm la un transfer de instrument politic, adică de la DNA, care a fost deja lăsat și probabil nu va mai fi folosit, s-a trecut la Parchetul General. Nu mi se pare normal. Și vă spune un om care a fost de acord că PSD trebuia să își ceară scuze în legătură cu abuzurile jandarmilor, chiar dacă nu avea legătură.

Nu văd legătură între Liviu Dragnea și Jandarmerie. Asta dacă nu cumva Firea a venit cu documente că Liviu Dragnea a avut legătură cu acțiunea jandarmilor. Nici pe Gabriela Firea nu înțeleg de ce au chemat-o. , a declarat Ion Cristoiu în jurnalul de știri de la 18.00, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel