Dragnea ar putea fi mutat de la penitenciarul Rahova

Florin Răvdan / 12 iun 2019 / 18:00 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi mutat de la penitenciarul Rahova, pe motiv că închisoarea este supraaglomerată. În acest moment, în unitate sunt închişi 1.400 de deţinuţi, în condiţiile în care capacitatea închisorii este de doar 1070 de locuri. 

La începutul săptămânii viitoare, Liviu Dragnea iese din perioada de carantină, de 21 de zile şi va afla ce regim de detenţie va avea în continuare. Având în vedere durata pedepsei, 3 ani şi jumătate, judecătorii ar putea decide să îi ofere fostului lider PSD un regim semideschis. 

Regimul semideschis i-ar putea oferi lui Liviu Dragnea posibilitatea să iasă condiţionat din închisoare după executarea unei treimi din pedeapsă. 

De asemenea, Dragnea ar putea fi transferat la un alt penitenciar, din cauza supraaglomerării de la Rahova. Potrivit Antena 3, surse din cadrul penitenciarului spun că nu există suficiente celule pentru deţinuţii din regimul semideschis, motiv pentru care Dragnea ar putea fi mutat la penitenciarul Jilava. 

 
Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22