Dr. Mihail Pautov: ”Dana Budeanu vs. Fasole”. Te rog, Dana, nu lua fasolea prințeselor!

Doctor Mihail (YouTube)
Doctor Mihail (YouTube)

Mihail Pautov, medic specialist in Chirurgie Generală, a vorbit despre fasole pe canalul său de YouTube, pornind de la declarațiile Danei Budeanu.

„Astăzi o să începem cu Dana Budeanu despre fasole. Dincolo de sarcasmul ei care nu este chiar pentru toată lumea și trebuie trecut prin propriul tău filtru... Dana a spus:

Toate amețitele îl caută pe bărbatul ideal. Au ditamai lista. Și portretul bărbatului ideal care trebuie să fie și așa, și așa, și manierat, să aibă de toate, și bani dacă se poate. Și să fie și mișto că ele sunt niște prințese care, paranteză, mănâncă fasole. Vedeți că nu sunteți /

Ciolanul cu fasolea au intrat în organism. Gata. Prințesa a murit în momentul ăla.

Prințeselor, aveți voie să mâncați fasole. (...) Fasolea este un aliment extraordinar! Te rog, Dana, nu lua fasolea prințeselor!", a spus medicul pe canalul său de YouTube.

Ulterior, a prezentat motivele pentru care fasolea este un aliment sănătos: „fasolea e bogată în aminoacizi (...), e mai puțin calorică și are mai puține grăsimi decât alte surse de proteine, e bogată în fibre, (...) e bogată în fier, magneziu, zinc. (...) Un număr mare de studii arată concret că oamenii care mănâncă mai multă fasole au un risc mai mic de a face boli de inimă."

 
 
 
View this post on Instagram

Continuarea pe youtube.com/doctormihail

A post shared by ????????. ???????????????????????? ???????????????????????? (@doctor.mihail) onJan 24, 2020 at 2:30am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel