Dosar penal pentru un tânăr care a inițiat un eveniment pe Facebook

Facebook
Facebook

Un tânăr din Alba Iulia are acum dosar penal după ce a creat un eveniment pe Facebook. 

Un tânăr a creat un eveniment pe Facebook, numit „Concurs de bătut femeia", care a stârnit valuri de furie în mediul on-line. Gestul făcut de acesta de Ziua Națională a României a ajuns să fie cercetat de poliție, conform Alba24.

Citește și: Viorica Dăncilă, bătută. Prima fotografie după agresiune

"La sesizarea dvs. întregistrată la Poliţia Municipiului Alba Iulia cu nr. (...), privind evenimentul organizat «Concurs de bătut femei», postat pe reţeaua de socializare Facebook de pe profilul numitului P. T. vă informăm următoarele: În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul subunităţii au rezultat aspecte care pot fi de natură penală motiv pentru care petiţia dvs. a fost trecută în evidenţa dosarelor penale sub nr. (...), urmând a se efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia", se precizează în adresa primită de asociaţie.

 "Trebuie să facem şi practic ceva atunci când vedem ceva nedrept"

"Vă amintiţi mizeria cu «Concurs de bătut femei» care a poluat mediul online în preajma Zilei Naţionale? Ei bine, şi eu! Stăteam eu liniştită acasă cu laptopul pe piept căutând info despre… pisici (recunosc), când au început să bâzâie toate, whatsapp, facebook, telefon, tot!! «Simona, hai să facem ceva!», «Ai văzut ce circulă pe Facebook?!?»… Cu laptopul tot pe piept, am intrat pe site-ul Poliţia Română şi am trimis o petiţie către IPJ Alba, de unde spunea isteţul creativ că este, iar astăzi am primit acest răspuns. Ce vrea să spună autorul este că nu este suficient activismul pe facebook, trebuie să facem şi practic ceva atunci când vedem ceva nedrept întâmplându-se în jurul nostru", a precizat Simona Voicescu, reprezentantul asociației. 

Citește și: Dăncilă, bătută. Dezvăluire incredibilă despre agresor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel