Dosar Dan Andronic. Lovitură pentru DNA

DNA
DNA

DNA primește o lovitură în dosarul în care Dan Andronic a fost trimis în judecată.

Un complet de judecată de la Curtea Supremă a decis faptul că Dan Andronic avea dreptate când a susținut că percheziția informatică efectuată de Direcția Națională Anticorupție a fost una ilegală, anunță România TV.

Este vorba despre dosarul în care Dan Andronic și Elena Udrea au fost trimiși în judecată în decembrie 2017, de către procurorii DNA, Andronic fiind acuzat de mărturie mincinoasă, iar Elena Udrea de trafic de influență și spălare de bani.

„Dosarul în care m-am procopsit cu o mărturie mincinoasă este cel legat de cumpărarea EvZ. Dosar început în 2015, la insistenţele lui Florian Coldea. După ce am fost doi ani martor, doi ani în care au verificat toate tranzacţiile financiare, toate transferurile şi au căutat să mă agaţe cu ceva, au rămas la mărturie mincinoasă. Am înţeles de acum o lună, când au schimbat tactica că nu am cum să scap de furia lui Kovesi, mai ales după ce povestisem şi episodul cu Pomana Porcului. Parcă nu-mi ajunsese Sufrageria lui Oprea”, a declarat Dan Andronic la vremea respectivă.

Vezi și: Ghiță, PRIMA reacție după poza cu Gușă și Andronic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel