Dosar ”Cocaină pentru VIP-uri”. Oreste: ”Și-au găsit un moment prost”

Sebastian Florea / 16 iul 2018 / 23:13 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Invitat la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan, Jocuri de Putere, Oreste Teodorescu a explicat în direct ce i s-a întâmplat de când a intrat în atenția presei odată cu lansarea ”Dosarului cocaină pentru VIP-uri”.

Oreste Teodorescu s-a arătat revoltat de faptul că numele său a ajuns în mass media, mai ales că, după audierea de la DIICOT Ploiești, i s-a confirmat de către procurori că nu are nicio legătură cu dosarul. El a anunțat, totuși, că va exista o continuare, pentru că va încerca în instanță să-și apere renumele.

”Eu nu propun o remiză cu colegii mei din presă. (...) Capitalul meu cu care mă reprezint în lume este propria mea imagine. Imaginea mea este cea care-mi procură banii de care am nevoie să mă întrețin eu, familia, mama, copilul și nepotul care va veni la sfârșitul lui octombrie. Și-au găsit și un moment prost să mă arunce pe mine într-o mare de cocaină albă, pentru că eu mă pregătesc să fiu bunic. Ei, tocmai la tras pe nară nu-mi stă mie gândul acuma când trebuie să fiu responsabil și să pregătesc pașii nepotului meu care va veni. Poate dacă ar fi scris asta cu 20 de ani în urmă, poate că ar fi avut un sâmbure de adevăr, că eu nu sunt un ipocrit”, a spus Oreste.

Nu vreau să vad rinoceri roz

”Eu sunt un golan, am trecut prin foarte multe lucruri și bune și rele și tocmai lucrurile rele prin care am trecut mi-au îndreptat pașii către Dumnezeu. Să înțeleagă toată lumea că eu nu sunt o ușă de biserică, nu sunt un pudibond. Sunt un băiat, mai târziu am devenit bărbat, am cunoscut toate sinusoidalele vieții, dar astea se întâmplau în tinerețe, eu nu mai sunt tânăr, am 44 de ani. Nu vreau la vârsta mea să văd rinoceri roz pe pereți, nici să călăresc în mare viteză unicornul”, a mai povestit Oreste la Realitatea tv.

Șaradă încheiată

Jurnalistul Oreste Teodorescu a ajuns, luni, la sediul DIICOT Ploieşti, unde a fost audiat în dosarul drogurilor pentru vedete, în care două persoane au fost arestate şi una este în arest la domiciliu. El a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că nu are nicio legătură cu persoanele implicate în dosarul drogurilor pentru vedete şi s-a arătat revoltat că numele lui a fost implicat, spunând că „şarada” s-a încheiat.

”Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat (...) că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul public", a mai declarat el.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25