Avocatul Doru Boștină, cercetat sub control judiciar

Avocatul Doru Boștină va fi cercetat sub control judiciar, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, au declarat surse pentru DC News.

Avocatul lui Doru Boştină, Georgiana Teodorescu, a declarat, sâmbătă, că împotriva acestuia nu a fost dispusă nicio măsură asiguratorie şi nici nu au fost ridicate valori, bunuri sau bani de la domiciliul acestuia.

"Împotriva domnului Doru Boştină nu s-a dispus nicio măsură asiguratorie şi nici nu au fost ridicate valori, bunuri sau bani de la domiciliul acestuia", a spus avocatul pentru Mediafax.

Anterior, surse judiciare afirmau că aproximativ 98.000 de lei şi trei kilograme de aur ce aparţin avocatului Doru Boştină ar fi fost puse sub sechestru de autorităţi , în dosarul de evaziune fiscală în domeniile IT şi consultanţă cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Aceleaşi surse mai susţineau că avocatul ar fi predat oamenilor legii suma de 45.000 de lei, pentru a dovedi faptul că doreşte să-i ajute în recuperarea prejudiciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel