Dorian Popa (”Sacrificiul”), incident pe care nu îl va uita toată viaţa

Dorian Popa s-a accidentat pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul”.

Aflat la filmãrile pentru cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1 din aceastã toamnã, Sacrificiul, Dorian Popa a avut parte de un incident pe care, cu siguranţã nu îl va uita toatã viaţa. Într-un moment de neatenţie, personajul interpretat de Dorian, Mario, s-a ales cu nu mai puţin de trei copci.

„Credeți că nu ne-a dat Dumnezeu ceva care să ne rămână în cap și la propriu și la figurat? (râde) Ei bine, am să fac și o paralelă. Dacă la filmãrile pentru Pariu cu viața Alina Eremia îmi spãrgea capul cu cei doi incisivi pronunțați și frumoși pe care îi are, în Sacrificiul mi-am spart capul singur, la 1 cm de spărtura cauzată de Alina Eremia chiar pe platourile de filmare într-o secvență în care jucam alături de domnul Gruia și Vlad Gherman. Trebuia să dau replicile în timp ce scoteam ceva din portbagaj, aveam cheia în buzunar și am activat fără să vreau butonul de închidere a portbajagului. Nu am văzut că se închide pentru că eram foarte atent la ce joc, aşa cã am reuşit sã mã întorc cu capul direct în uşa care se închidea, spărgându-mi capul și având nevoie de trei copci", a declarat Dorian.

Artistul a trecut însã repede peste incident şi este pregătit să îi surprindă pe telespectatori cu noul său rol începând din această toamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel