Donald Trump promite să facă un anunţ important pentru americani, săptămâna viitoare

Donald Trump a lăsat să plutească incertitudinea asupra unui posibil anunţ al candidaturii sale luni seară
Donald Trump a lăsat să plutească incertitudinea asupra unui posibil anunţ al candidaturii sale luni seară

Donald Trump, care cochetează cu ideea candidaturii pentru un nou mandat de preşedinte al Statelor Unite, a promis luni seară că va face un anunţ foarte important săptămâna viitoare, informează marţi AFP. 

'Voi face un anunţ foarte important marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago', reşedinţa sa din statul Florida, a anunţat miliardarul republican în timpul unui miting de campanie în Ohio, în ajunul alegerilor de la jumătatea mandatului, un scrutin decisiv pentru viitorul său politic, dar şi al actualului locatar de la Casa Albă, Joe Biden.

Până în ultimul moment, Donald Trump a lăsat să plutească incertitudinea asupra unui posibil anunţ al candidaturii sale luni seară. A dat însă asigurări că nu vrea să umbrească vizibilitatea candidaţilor republicani pe care îi susţine în aceste alegeri.

În faţa unei mulţimi de susţinători cu şepci roşii, culoarea republicanilor, fostul preşedinte în vârstă de 76 de ani a descris luni seară în culori extrem de sumbre America sub administraţia Joe Biden: o ţară în care creşterea preţurilor 'sugrumă gospodăriile', unde 'criminalitatea violentă este scăpată de sub control' şi în care extrema stângă 'ne îndoctrineze copiii'.

'Există o singură soluţie pentru a pune capăt acestei nebunii', a pledat miliardarul republican.'Dacă doriţi să puneţi capăt distrugerii ţării noastre şi să salvaţi visul american trebuie să votaţi pentru republicani mâine', a spus Donald Trump, precizează Agerpres.

Elon Musk a recomandat americanilor să voteze pentru republicani

Elon Musk i-a îndemnat pe Twitter pe americani să voteze pentru partidul Republican:

„Puterea împărțită înfrânează cele mai grave excese ale ambelor partide, de aceea recomand să votați un Congres republican, având în vedere că Președinția este democrată“, a scris Musk pe Twitter.

Preşedintele american Joe Biden a declarat vineri că este optimist că formaţiunea sa, Partidul Democrat, îşi va păstra controlul în Congres după alegerile legislative de la jumătatea mandatului, transmite Agerpres, care citează EFE.

Cred că vom păstra Senatul şi vom mai câştiga un mandat şi cred că avem şansa să câştigăm Camera Reprezentanţilor (...) sunt optimist, le-a declarat Biden reporterilor aflaţi în avionul prezidenţial, la plecarea din California, unde liderul de la Casa Albă a participat la un miting de campanie.

Biden şi partidul său se pregătesc să treacă testul alegerilor parlamentare de la jumătatea mandatului, care au loc pe 8 noiembrie, o etapă în mod tradiţional dificilă pentru preşedintele în exerciţiu.

Vezi și: Republicanii lui Trump intenţionează să lanseze anchete de amploare asupra administraţiei Biden dacă vor câştiga alegerile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel