Urmărește emisiunea live


Dominique Strauss-Kahn mi-a fost client. O angajată l-a refuzat pentru ca era agresiv, afirmă proprietara unui bordel

Dominique-Strauss-Kahn-300x168
Dominique-Strauss-Kahn-300x168

Proprietara unui bordel de lux din Manhattan, care i-a furnizat prostituate şi lui Eliot Spitzer, fost guvernator al New York-ului, a declarat miercuri seara că Dominique Strauss-Kahn a fost clientul său, relatează The Guardian în ediţia electronică de joi.

Această informaţie a fost publicată de mai multe ziare britanice. Un număr tot mai mare de femei afirmă că au fost victime ale avansurilor sexuale nedorite ale lui Strauss-Kahn, adaugă publicaţia.

Kristin Davis, patroana bordelului, a declarat că una dintre angajatele sale, care percepe 1.200 de dolari pe oră pentru servicii de escortă, a refuzat să se mai întâlnească cu Dominique Strauss-Kahn, pentru că acesta a fost "agresiv".

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) este acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol de o cameristă de la hotelul Sofitel din New York. Procurorii evaluează, în prezent, probe de ADN şi alte dovezi, atât de la Strauss-Kahn, cât şi de la cameristă, de la locul presupusei agresiuni. Investigatorii au luat o bucată din covorul care se afla în apartamentuul ocupat de acesta, pentru teste ADN, potrivit unor surse din poliţie.

De altfel, Kristina Davis a fost recent audiată de către autorităţi, după ce afacerea i-a fost desfiinţată, declarând că aproape 10. 000 de persoane cu mulţi bani au beneficiat de serviciile bordelului pe care îl administra.

Citeşte şi:

Se încurcă iţele în cazul presupusei agresiuni sexuale savârşită de directorul FMI. Un angajat al hotelului se afla în apartamentul închiriat de Strauss-Kahn când a intrat camerista

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel