Un om de afaceri din România s-a sinucis. Fusese condamnat în dosarul permiselor false

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un om de afaceri din România s-a sinucis.

Laurențiu Floroiu, un cunoscut om de afaceri din Pitești, s-a sinucis, scrie Realitatea.net. Acesta era fost preot, anchetat și reținut în dosarul permiselor false de la Argeș. După scandal, bărbatul s-a orientat către mediul de business, iar în urmă cu câțiva ani, și-a pierdut soția. 

Afaceristul argeșean a fost găsit spânzurat în propria lui locuință de către mama sa. Femeia a ajuns la apartamentul bărbatului după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon. Aceasta ar fi încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat. Femeia a intrat în stare de șoc, iar abia după mai multe ore, după ce și-a revenit, a sunat la 112. Ea le-ar fi spus polițiștilor că fiul ei trecea printr-o perioadă foarte proastă și ar fi avut depresie. Criminaliștii au ridicat trupul neînsuflețit al omului de afaceri și l-au transportat la Serviciul de Medicină Legală. A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Condamnări ușoare pentru inculpații din dosarul permiselor false de la Argeș

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a în luna aprilie a anului 2014 apelurile declarate de fostul şef al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş, Gheorghe Codruţ Vlăsceanu, de fostul său adjunct Vasile Voinea, Daniel Zidaru, Laurenţiu Ionuţ Bălan, Traian Proca, Aurelian Rădoi, Ion Ionaşcu, Daniel Paul Mandu, Laurenţiu Georgel Neagoe, Ion Ciripan, Constantin Izabel Tudoroiu, Constantin Marcu, Marius Epure, Nicolae Anghel, Mihai Crăciun, Gheorghe Marius Mierlă, Badea Florin Boroiu, Laurenţiu Constantin Floroiu şi Constantin Tinca împotriva sentinţei din 14 februarie 2012 pronunţată de Curtea de Apel Târgu Mureş.

Astfel, în rejudecare, instanţa supremă i-a redus pedeapsa lui Gheorghe Vlăsceanu de la 14 ani la şase ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită, dispunând ca pedeapsă complementară interzicerea unor drepturi timp de trei ani. Pedeapsa a fost cu perioada în care acesta a fost reţinut şi arestat, respectiv din 14 iunie 2008 până în 7 august 2009.

Vasile Voinea, fostul adjunct al lui Vlăsceanu, a fost condamnat pentru luare de mită tot la şase ani de închisoare cu executare, pedeapsa fiind redusă şi în cazul lui, de la 11 ani şi opt luni.

În decembrie 2008, procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a 28 de inculpaţi, pentru fraudarea examenelor pentru obţinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş.

Potrivit DNA, în perioada 2006 - iunie 2008, în judeţul Argeş şi-a desfăşurat activitatea un grup infracţional organizat, care a acţionat în scopul obţinerii unor sume de bani pretinse şi primite de la mai multe persoane, pentru a le facilita acestora obţinerea în mod fraudulos a permiselor de conducere de la SPCRPCIV Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel