Doina Pană, dosar otrăvire. Intervenție la România TV: Nu e din politică

Roxana Neagu / 01 iul 2019 / 17:16 Salveaza PDF Comentarii
Doina Pană
Doina Pană

Doina Pană a fost la DIICOT, pentru a verifica dosarul său în care acuză că a fost otrăvită. 

”Am fost astăzi la DIICOT. Dosarul meu e de un an și jumătate înregistrat. Evident că există un număr de suspecți, dar dosarul e încă în fața de in rem, adică se cercetează fapta și nu o persoană. Nu sunt dezamăgită, dar am senzația că se lungește, e prea mult timp. Am cerut o audiență, era dreptul meu, am făcut și acest lucru pentru a mă asigura că toate rotițele sunt în mișcare.”  a declarat Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, la România TV. 

”Ancheta, pe linia pe care trebuie”

 

”Ancheta merge pe linia pe care trebuie și am încredere că se va întâmpla acest lucru, chiar dacă e greu de demonstrat, pentru că nu există alte probe în afara analizelor mele și dosarului meu medical. Vreau doar să știu că motoarele sunt turate.” a mai afirmat ministrul.

”Nu e din mediul politic”

 

”Nu e o persoană din mediul politic, e clar din zona celor care se ocupă cu exploatarea pădurilor. Prin măsurile pe care le-am luat, le-am produs daune uriașe. N-au intrat direct în birou - n.r. pentru otrăvire. S-a mers pe mai multe căi și prin persoane care aveau acces. A fost orchestrat profesionist” a mai afirmat Doina Pană, la România TV. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29