Doi pescari dați dispăruți pe Dunăre

Foto arhivă: Crișan Andreescu
Foto arhivă: Crișan Andreescu

Doi pescari sunt dați dispăruți în zona localității Suhaia, de pe Dunăre. Alerta a fost dată de al treilea pescar, care a reușit să se salveze.

UPDATE:  Cei doi pescari dispăruţi pe Dunăre, în dreptul localităţii Suhaia, de marţi seara şi căutaţi începând de miercuri dimineaţa au fost găsiţi decedaţi într-o zonă cu vegetaţie, după ce barca în care erau s-a răsturnat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

'În jurul orei 12,00, cele două persoane au fost găsite de scafandri la circa 30 de metri de locul unde s-au răsturnat cu barca, în vegetaţia din acel loc. Acestea au fost aduse la mal, unde personalul SAJ (Serviciului de Ambulanţă Judeţean - n.r.) a constatat decesul. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului', au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Știrea inițială: 

Pompierii din Teleorman caută în Dunăre, miercuri dimineața, doi pescari dați dispăruți de marți seara, în dreptul localității Suhaia, informează Mediafax.

La acțiunea de căutare participă autospeciale, scafandri și bărci de la ISU Giurgiu și ISU Teleorman.

Dunărea se află sub avertizare Cod galben de creșteri de debite cu depășirea cotelor de atenție în perioada 12-19 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel