DNA. Toni Greblă, achitare. Obiectivul judecătorului după decizie

Toni Grebla
Toni Grebla

Toni Greblă a vorbit la România TV despre dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, dar achitat în primă instanță.

Fostul judecător CCR a trimis săgeți către Avocatul Poporului care în opinia sa ar trebui să se autosesizeze. Totodată, Toni Greblă a vorbit și despre ce cale va urma în cazul în care decizia de achitare va rămâne definitivă.

„Mă lupt acum pentru stabilirea adevărului judiciar. După ce va fi dată o soluție definitivă, evident că voi acționa în consecință. Însă până atunci, eu am fost și persoană publică, m-am implicat și în viața cetății, nu pot să rămân tăcut în momentul în care și împotriva unor altor oameni s-au comis și se pot comite în viitor asemenea atrocități.

Din această cauză, neavând posibilitea acum să acționez instituțional, fac ceea ce pot și măcat îmi fac auzită vocea în spațiul public. Dacă cineva are încredere în experiența mea profesională, în pregătirea mea profesională, cred că ar trebui să rețină ceva din intervețiile mele”, a precizat Toni Greblă la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel