DJ internațional, decizie radicală după tragedia de la Colectiv

Profund marcat de tragedia petrecută la Club Colectiv, DJ-ul german Markus Schulz a decis să ia măsuri radicale privind , în încercarea de a-și ține fanii în siguranță la următoarele evenimente.

Într-un mesaj transmis sâmbătă seară pe pagina sa de socializare, Markus Schulz a anunțat că nu va mai permite show-uri de artificii la niciunul dintre evenimentele pe care le va susține în viitor și îi îndeamnă și pe ceilalți artiști să renunța la efectele pirotehnice, scrie stirileprotv.ro.

Artistul cere ca întreaga industrie să ia măsuri, astfel încât oamenii care vin la astfel de petreceri să fie în siguranță.

"Astăzi sunt profund afectat de veștile tragice din România de aseară, unde 27 de persoane și-au pierdut viața și alți 200 rămân răniți din cauza unui incendiu izbucnit într-un club. Când ieși în oraș, cel mai important lucru este să fii în siguranță. Uneori, cea mai bună experiență este aceea în care poți să împărtășești cu prietenii tăi amintiri frumoase a doua zi", a scris Markus Schulz pe Facebook.

DJ-ul precizează că evenimentul tragic de la București nu este unul singular în această industrie și se simte dator să schimbe ceva, pentru siguranța tuturor. De aceea, spune artistul, a luat decizia de a interzice utilizarea la artificii, mari sau mici, precum și alte efecte pirotehnice la oricare dintre spectacolele sale. pentru a-și ține fanii în siguranță. "Dragostea pentru muzică cântărește mai mult decât orice efect vizual", mai spune Markus Schulz.

[citeste si]

Cu doar o zi în urmă, Markus Schulz transmitea că este vizibil afectat de ceea ce s-a întâmplat în Club Colectiv și mărturisea că și-a sunat toți cunoscuții dn România pentru a se asigura că toți sunt bine.

"Voi încerca să fiu tare la show-urile mele din Chicago și California, însă inima și rugile mele sunt în România în acest moment. Vă rog să vă rugați pentru cei grav răniți și pentru oamenii care și-au pierdut viețile în această tragedie cumplită. Rămâi puternică, România!".

 

Dear friends,Today I remain deeply affected by the tragic news from Romania last night, where 27 people died and over...

Posted by Markus Schulz on Saturday, 31 October 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel