Divorțul care ZGUDUIE showbiz-ul românesc. "De câteva luni nu mai poartă verigheta"

Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. Una dintre cele mai urmărite vedete a ales să pună capăt unei relații de ani de zile.

Ioana Chișiu, una dintre cele mai faimoase vloggerițe de fashion din România, și-a surprins fanii după ce s-a aflat că a decis să divorțeze de bărbatul care i-a oferit două fetițe gemene.

Deși păreau un cuplu extrem de sudat, având o relație încă din liceu, se pare că vloggerița și-a refăcut deja viața, iar fanilor nu le-a scăpat faptul că Ioana nu a mai postat de foarte mult timp fotografii cu soțul.

Relația lor scârțâia de multă vreme

Ei bine, Ioana și Nick s-au despărțit încă de acum câteva luni, iar de Revelion ar fi apărut alături de noul iubit, un milionar cu care deocamdată nu s-a afișat în public, citează cancan.ro.

Mai mult, apropiați ai cuplului susțin că relația dintre Ioana și Nick Chișiu scârțâia de mai multă vreme.

„Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poartă verigheta", au declarat surse ale vedetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel